čtvrtek 3. září 2020

Pokračujeme s poznáváním nás samotných

I dnes jsme pokračovali v aktivitách na seznamování a spolupráci. Ve dvou skupinách jsme pomocí nejrůznějšího materiálu (provázek, modelína, karton, sponky, papíry, lepidlo, bublinková folie apod.) sestavovali lidskou bytost, která navštěvuje naši školu.

Nebylo to jednoduché, domluvit se na spolupráci. Řekli jsme si pak v kruhu o tom, jak se nám pracovalo, co se nepovedlo, kde se práce nedařila, co bychom mohli udělat jinak... Emoce, emoce, emoce. Smích, radost i slzy dojetí.

Po svačině jsme pokračovali s hraním venku. Došlo i na Království. Ale hlavně jsme se zaměřili sami na sebe. Jak si pomoci ve skupině, abychom zvládli úkol? Co nám pomůže? Co když zapomeneme na někoho ve skupině? Jak dát síly dohromady, abychom dokázali to, co máme splnit? 

Další fajn den je za námi. A zítra se těšíme na společný výlet. A od pondělka jedeme podle rozvrhu... :) 

Podívejte se na fotky z dnešního dne:




Seznamujeme se s novým spolužákem:













  



Jak se dostaneme na druhý konec "moře", když někdo se nesmí ostrova dotknout rukama a jiný nohama? Musíme spolupracovat...

















A hrajeme na žraloky. Zachráníme se na jedné společné lodi? A co budeme dělat, když žralok někoho uloví a musí se vrátit? Necháme ho utopit, nebo se pro něj vrátíme?





Užijeme si Království...



Zvedneme se společně?










Žádné komentáře:

Okomentovat